Zwangerschap

Een bijzondere tijd: jij bent zwanger en jullie zijn in verwachting. Een tijd om nooit meer te vergeten en om ook later regelmatig aan terug te denken. Straks, wanneer de baby geboren wordt, stuur je geboortekaartjes om iedereen te laten weten dat het unieke is gebeurd: bij ‘jullie’ hoort een mens méér.

Maak van deze mooie tijd ook een mooie herinnering. Vast en zeker kijk je samen dikwijls naar de ontwikkeling van het ongeboren en pasgeboren kind. Laat dit voor de toekomst professioneel vastleggen bij E3 Fotografie. En gebruik de foto’s als een sieraad, voor de geboortekaart en wat je verder wilt. Je krijgt een selectie digitaal, desgewenst kant-en-klaar voor een drukker. En natuurlijk kan je van een aantal foto’s een professionele afdruk voor aan de muur laten maken, of een reeks voor in een album.

We vinden het belangrijk dat ook aan het maken van de foto’s plezier wordt beleefd. Daarom maken we er een ontspannen sessie van. Als jullie eigen wensen of voorbeelden hebben, houden we daar maximaal rekening mee. En natuurlijk hebben we ook een aantal eigen suggesties voor wie nog zoekt naar de mogelijkheden. Trouwens, E3 Fotografie komt desgewenst ook langs om het pasgeboren kind vast te leggen. Wanneer je de foto’s gebruikt voor een geboortekaart of een geboortewebsite, is een eenduidige stijl natuurlijk wel het mooist. Dus komen we snel langs voor een korte sessie.

Wat zijn de mogelijkheden?

Zoveel als je bedenken kunt. Je kan eigen voorbeelden opzoeken en we kunnen samen de opnamen bepalen. Dat doen we bij voorkeur vooraf, maar tijdens de shoot is ook van alles mogelijk. Belangrijke keuzes zijn of je alleen op de foto wilt, samen, met andere kinderen … dit bepaalt onder andere ook het ideale moment om de foto’s te maken. En wil je de buik bloot of juist niet? Voel jezelf vrij: in alle vormen kunnen we mooie foto’s maken.

Wanneer kan je het best zwangerschapsfoto’s laten maken?

In de 35e tot 37e week is de buik in de regel op zijn mooist voor zwangerschapsfoto’s. Bovendien hebben veel vrouwen  dan voldoende energie om de shoot te doen. Natuurlijk hoeft het niet persé in die weken. Het hang er ook van af hoe je je voelt. Bovendien kan een serie ook een leuk idee zijn. Daarover lees je verderop meer.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij of jullie komen naar de studio van E3 Fotografie. Het tijdstip hangt af van wie er mee komen. Zorg dat je goed uitgerust bent. Een shoot kost ongeveer 2 uur, waarin we weliswaar zoveel pauze hebben als nodig is. Je kan verschillende soorten kleding meenemen. Natuurlijk is het mooi dat de vorm van je buik duidelijk is! Er zijn ook alternatieve locaties denkbaar: bij jullie thuis of op een andere locatie.

Standaard en Opties

De standaard zwangerschapsshoot omvat één fotosessie van ca. 2 uur (we nemen zoveel tijd als nodig is) in de studio. Jullie krijgen een selectie van de foto’s op de website aangeboden en kunnen daaruit 10 foto’s kiezen welke je vrij kunt gebruiken voor een geboortekaart, geboortewebsite of eigen afdrukken.

Naast de standaard zwangerschapsshoot biedt E3 Fotografie een aantal opties:

  1. Professionele afdrukken, bijvoorbeeld een mini-poster of op linnen, naar keuze in kleur, zwart/wit of sepia.
  2. Uitgebreid met het fotograferen van het pasgeboren kind.
  3. Een reeks welke de ontwikkeling van het kind weergeeft – hierbij kunnen we een aantal foto’s aanbieden, maar ook een (digitaal) album. In dat album kunnen opnamen van de echo meegenomen worden.
  4. Een shoot op locatie in plaats van in de studio.

Niet duur

E3 Fotografie streeft er naar mooie professionele fotografie binnen het bereik van iedereen te brengen. Dat betekent dat we in de basis een goedkope fotoshoot aanbieden, welke je zoveel kunt uitbreiden als je wilt.

Contact

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een brochure, prijsopgave of gewoon het doorspreken van de mogelijkheden en opdoen van ideeën.