Over ons


Ik ben Carolien Drieenhuizen-Kluiter. Vakfotograaf met reclame als specialisatie.

Fotografie heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld. Het kreeg een professioneel karakter in 2006, waarna mijn man en ik “E3 Fotografie” oprichtten. Na enige tijd ben ik de vakopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn gaan doen. Na een succesvolle afronding van deze studie, zette ik door met een specialisatie: reclamefotografie. Mijn afstudeeropdracht bestond uit het samenstellen van een eigen kookboek, met zelfgemaakte recepten en kraakverse producten. Hierover is veel lof geuit.

Momenteel ben ik ook part-time leerkracht aan een basisschool. Ik ga mij echter volledig richten op de fotografie en de nabewerking: juist deze combinatie en de mogelijkheden die de computer ons tegenwoordig biedt, boeien mij bijzonder.

Naast de professionele inzet, ondersteun ik als vrijwillig fotografe het patiëntenblad “LeukoNieuws” (voor mensen met diverse vormen van leukemie) en de plaatselijke Stichting Toon Hermans Huis Emmeloord.

Ik streef naar het perfecte eindresultaat en tevreden opdrachtgevers.


Ik ben Eelco Drieenhuizen. Autodidact wat betreft fotografie, waar ik sinds mijn 16e enthousiast mee bezig ben.

Het maken van beelden heeft mij altijd bijzonder getrokken: aanvankelijk door te tekenen en later door te fotograferen. Naast de creatieve kant, spreekt de technische mij ook aan. Vanaf mijn studententijd beschikte ik over een eigen zwart/wit doka, welke later uiteraard werd vervangen door de computer in combinatie met digitale fotografie.

Ik ben in het dagelijks leven IT Manager bij een documenten-organisatie (druk, print en digitale verwerking), dat inhoudelijk veel raakvlakken heeft met fotografie.

Samen met mijn vrouw richtte ik “E3 Fotografie” op. Ik ondersteun daarin haar activiteiten, bij de fotografie zelf, maar ook bij het toepassen van verlichting, de computer en het bouwen en onderhouden van websites. Ik houd ervan mensen te fotograferen: individueel en als groep. Geënsceneerd (modelfotografie), maar ook in de vorm van reportages, waaronder huwelijken.Waar mogelijk trekken we samen op. We beschikken beiden over de kennis om de aangeboden diensten te realiseren. Het is daarnaast ook leuk om deze dingen samen te doen. Uiteraard geldt ook: wat de één niet weet, vult de ander in. Dat maakt “E3 Fotografie” uniek: twee gedreven fotografen, werkend op professioneel niveau.

Bij ons is 1+1 gelijk aan 3.