Aletta Miss Queen: 1st runner up

[SinglePic not found]Ze had haar eerste shoot bij E3 Fotografie en is nu 1st runner up in de verkiezing voor Miss Queen of the World: Aletta. In een bijzondere show kwamen de twee Flevolandse deelneemsters uiteindelijk naast elkaar te staan in de finale. Wij waren erbij en feliciteren Aletta nogmaals met dit bijzondere resultaat.

[SinglePic not found]Aletta kwam voor het eerst bij ons voor een duo-shoot met Maarten. Nadien is ze verschillende keren bij ons in de studio en op locatie geweest. Dat was altijd erg plezierig – een serie maak je als fotograaf en model sámen en Aletta kon zich vanaf het begin een prima houding geven en meedenken in de shoot. Een bijzondere dag was die waarop Aletta op een Camarro terecht kwam. Vrijwillig uiteraard!

Wat ons tijdens de finale wel duidelijk is geworden, is dat een Miss verkiezing veel meer inhoudt dat alleen maar mooi zijn. Je uitstraling en daarmee weer hoe jij naar anderen kijkt is belangrijker. Dat kan je alleen laten zien door je goed in te zetten en – zo bleek tijdens dans en show wel – ervoor te werken. Model zijn kan je leren. Al snel herkende iedereen dat Aletta hier werk van gemaakt heeft en behoorde ze tot de favorieten.

[SinglePic not found]Op de website van Miss Queen of the World staat meer informatie, ook over het goede doel dat vanuit deze miss verkiezing is ondersteund. We hopen dat de model carrière van Aletta net zo plezierig verloopt als ze gisteren blij was en werken daar graag verder aan mee.

Jij model?

Wat is er nodig om een goed model te worden? Je vraagt het je misschien af. Natuurlijk doen de looks ertoe, maar niet minder de persoon die je voor de camera bent. Laat ons maar eens kijken, als je benieuwd bent – informeer dan direct voor een modellenshoot die wij aanbieden.

Categorieën