Carolien is geslaagd!

  • Fiat reclame

Hoera! Vandaag is Carolien geslaagd voor de opleiding vakfotograaf aan de Fotovakschool. Het commentaar bij haar afstudeeropdracht: “4 prima foto’s met model in polderlandschap. Goede voorbereiding en organisatie. Opdracht uitstekend uitgevoerd”. Aan onze gevel zal nu een paar dagen de vlag “Hoera Geslaagd!” blijven hangen om het te vieren. En ondertussen weer lekker door, met z’n twee├źn. Gefeliciteerd meid.

Eelco.

De foto’s van mijn afstuderen zullen we binnenkort alle vier op de site zetten. Het afstuderen houdt overigens meer in dan alleen het maken van foto’s. Ik heb samengewerkt met Tiems & Nijboer, de Koele Munt en het Waterschap Zuiderzeeland hebben locaties beschikbaar gesteld. Maar liefst vijf modellen hebben hun medewerking verleend. Jullie allemaal heel hartelijk bedankt. Het was fijn om dit met jullie te kunnen doen.

Ik zet mijn opleiding nu op een ander niveau door. We willen ons goed kunnen blijven onderscheiden. Wij combineren professionele fotografie met onze hobby: we genieten van het maken van elke foto. We blijven er aan werken om deze combinatie altijd tot prima resultaten te laten. Want we genieten vooral ook van alle leuke reacties die we op onze foto’s krijgen.

Carolien.

Categorie├źn